Javni poziv za iskazivanje interesa za voditelja obuke

Javni poziv za iskazivanje interesa za voditelja obuke

Općina Prozor – Rama već nekoliko mjeseci daje potporu projektu obuke učenika za zavarivače i CNC operatere, koji zajednički provode praktičnu nastavu u GS TMT d.o.o. Travnik i u Srednjoj školi u Prozoru. Ova obuka sada ulazi u drugu fazu u kojoj je planirano organizirati posebnu učionicu za CNC operatere u Srednjoj školi u Prozoru. Za planirano odvijanje praktične nastave po najmodernijim metodama i na najmodernijoj opremi planirano je imati jednog ili dva inženjera elektrotehnike ili strojarstva, koji bi  trebali raditi kao voditelji obuke.  Kako bi mogli kvalitetno obavljati ovu važnu funkciju u procesu obrazovanja planirano je da se kandidati za voditelja obuke dodatno obrazuju u firmi gs-tmt d.o.o. 

Općina Prozor – Rama poziva zainteresirane inženjere strojarstva ili elektrotehnike da se prijave za ovaj posao na način slanja pisma namjere – prijave (neobvezna forma) i životopisa na adresu Općine Prozor – Rama, Kralja Tomislava bb, ili mailom na [email protected].

Napominjemo da tvrtka GS TMT Travnik ima u vlasničkoj strukturi njemačku firmu, te da je moguće napredovanje kroz rad i suradnju sa njemačkom firmom.