Rezultati glasanja za predstavnika OCD-Općina Prozor-Rama

Rezultati glasanja za predstavnika OCD-Općina Prozor-Rama

Rezultati glasanja OCD u  procesu izbora predstavnika organizacija civilnog društva sa područja općine Prozor-Rama za učešće u Evaluacijskoj komisiji u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD2) na području općine Prozor-Rama
 
 
Poziv organizacijama civilnog društva (OCD) koje djeluju na području općine Prozor-Rama da sudjeluju u glasanju za izbor člana evaluacijske komisije ispred organizacija civilnog društva, a u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području općine, bio je otvoren od 26. do 29. aprila/travnja 2022. godine do 12:00 sati.
 
U navedenom periodu OCD su mogle glasati za jednog od tri prijavljena kandidata: g. Semira Hatića ispred Udruženja građana „Tvrđava“, g. Zorana Stojanovića ispred Udruge građana „Gmići“ i gđu. Sonju Cvitanović voditeljicu Vokalne skupine „Arabella“ i članicu humanitarne organizacije „Pontes“.
 
Pregled pristiglih glasova do 29. aprila/travnja do 12:00 sati (glasovi pristigli nakon predviđenog roka nisu uzeti u razmatranje):
 

Redni broj Ime i prezime kandidata Naziv OCD koje je glasalo
1. g. Semir Hatić 1. MNK Makljen Prozor
2. SRU Rama u srcu
2. g. Zoran Stojanović 1. EUPPP Eko-plod
2. Veslački klub Rama
3. gđa. Sonja Cvitanović 1. Crveni križ Rama
2. Udruga djeca nade
3. Udruga pčelara Maslačak
 
 
Nakon završenog procesa glasanja, kandidatkinja gđa. Sonja Cvitanović je izabrana sa 3 glasa OCD-a za predstavnika OCD sa područja općine Prozor-Rama koja će učestvovati u radu Evaluacijske komisije.