Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) organizira motivacijski govor koji će održati Tomislav Cvitanušić

  • Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) organizira  motivacijski govor koji će održati Tomislav Cvitanušić
  • Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) organizira  motivacijski govor koji će održati Tomislav Cvitanušić

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) sa zadovoljstvom najavljuje niz događaja koji imaju za cilj inspirirati, motivirati i podići mlade širom Bosne i Hercegovine na postizanje novih postignuća! Uz financijsku podršku Europske unije, Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) organizirao je motivacijski govor koji će Tomislav Cvitanušić održati u JU Kulturno sportskom centru Prozor–Rama, u subotu 16. prosinca u 11:00 sati.

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade muškarce i žene povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne sportske podvige. Tomo nije samo uspješan sportaš već i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za promociju bh. sporta. Ovi događaji će biti prilika da saznate više o njegovim iskustvima i izazovima koje je savladao, ali i čujete kako je postao prvi Ironman koji živi i radi u Bosni i Hercegovini. Upoznaćete se i s njegovim posljednjim postignućem - usponom na najviši vrh svijeta, Mount Everest, koji je ostvario u svibnju ove godine. Uz sve što će vam predstaviti, Tomo će vas motivirati da istražite svoje granice i ostvarite sjajne osobne rezultate.
Pridružite nam se na navedeni datum i poslušajte inspirativnu priče našeg govornika, naučite nove perspektive i pronađite dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata u svim aspektima vašeg života. Prijaviti se možete putem obrasca – https://shorturl.at/lqOVX.

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).