Poruka načelnika Ivančevića oko poštanskih glasova

Poruka načelnika Ivančevića oko poštanskih glasova
"​Osobe koji su svoje osobne podatke, prijevarom ili greškom, predali za glasovanje putem pošte, mogu ispraviti svoju grešku i glasovati po svojoj volji."

Osobe koji su svoje osobne podatke, prijevarom ili greškom, predali za glasovanje putem pošte, mogu ispraviti svoju grešku i glasovati po svojoj volji.

Pozivam sve koji se odluče ispraviti svoju pogrešku ili tuđu prijevaru da na dan izbora, u nedjelju 02.10. dođu u Osnovnu školu Marka Marulića u Prozoru na biračko mjesto u odsutnosti gdje će na nepotvrđenim glasačkim listićima moći glasovati po svojoj volji. Takav glas poništiti će glas koji je netko drugi umjesto njih iskoristio i poslao poštom.

Pozivam one koji žele poništiti punomoć za podizanje svih njihovih pošiljki da to učine samostalno ili da izjavom omoguće organizirano pokretanje postupka poništenja punomoći pred nadležnim tijelima Republike Hrvatske.

U privitku dajemo tekst izjave koji potpisan možete poslati: mailom na adresu [email protected]; fax ++387 36 771 342; poštom ili osobno na adresu.K.Tomislava bb, 88440 Prozor - Rama

Priloženi dokumenti