Dr. JOZO IVANČEVIĆ: Priopćenje za javnost

Dr. JOZO IVANČEVIĆ: Priopćenje za javnost

Poštovani sugrađani,
 
Ovih dana smo svi pomalo zaprepašteni informacijama o pokušajima izbornih prijevara kojima se želi dopisnim glasovanjem iz Hrvatske utjecati na izborni rezultat u našoj općini. Kao Načelnik poduzimam mjere kako bi se prijevare spriječile, a organizatori završili kod policijskih i pravosudnih organa BiH i Hrvatske.
 
Želim naglasiti kako se ne treba ni najmanje bojati izbornih prevaranata jer oni sigurno neće odlučiti izbore u našoj općini.
 
Izbore ćemo odlučiti svi mi zajedno, mi koji živimo ovdje i naši koji privremeno, zbog posla, žive u inozemstvu. Na izborima ćemo odlučiti hoćemo li nastaviti sa izgradnjom naše općine, sa  dovođenjem pitke vode u naša naselja, sa rješavanjem kanalizacija i oborinskih voda, sa uređenjem putova i javne rasvjete, sa uređenjem gradskih prometnica, sa izgradnjom tržnice, mrtvačnice, doma za stare i nemoćne, sa izgradnjom školskih objekata, sa popunjavanjem opustošenih tvornica novim strojevima, sa poboljšanjem zdravstva, školstva, kulture i sporta.

Jer, imati ćemo izbor između nastavka kvalitetnih radova ili vraćanja svega unazad, u pravcu Mostara i drugih centara.
Bude li novac, umjesto Prozoru - Rami, pripadao Mostaru i drugim centrima, ne samo da neće biti izgradnji već će biti upitne i stipendije i potpore rodiljama i potpore pri upisu djece u 1. razred, besplatan prijevoz učenika i sve druge potpore koje prevaranti nisu u stanju osigurati.

Pitam se što se  uopće može očekivati na ozbiljnom poslu vođenja općine od onih koji su do tih mjesta planirali doći prijevarama.
 
Zato, poštovani sugrađani, ne trebamo se bojati nikakvih dopisnih glasova, ne nasjedajmo na lažne priče prevaranata, već čvrsto razlučimo što nam treba u narednom periodu i odlučimo sami o svojoj budućnosti.
 
S poštovanjem!

NAČELNIK:
dr. Jozo Ivančević