Poziv na Sajam "Dani šljive"

Poziv na Sajam "Dani šljive"

Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI ŠLJIVE PROZOR - RAMA 2017“  održati  će se u  Prozoru – Rami u dane 18. i 19.09.2017. godine.
Ponovo je pred nama vrijeme ugodnog i korisnog druženja, novi kontakti, nova znanja, nove ideje, prilika za pravilno vrednovanje vlastitih potencijala  i razvojnih planova.
 
  Pozivamo Vas da na Sajmu predstavite svoje proizvode ili usluge.
 
Za izlagače koji su ranijih godina sudjelovali na Sajmu, i ove godine smo osigurali besplatan izlagački prostor, te kvalitetne prateće sadržaje.
 
Ocjenjivačke komisije dodijeliti će plakete za najbolje ocijenjene voćne rakije, likere, sireve te druge proizvode i usluge.
 
U privitku dostavljamo prijavni obrazac te molimo da ga popunite i dostavite e-mailom na adresu: [email protected], [email protected]  ili faxom na broj 036/771-342. Za sve nejasnoće na raspolaganju su Vam osobe iz Službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije, telefon 036/771-921 (Stipo), 036/771-912 (Josip).
 
Rok za prijavu sudjelovanja na Sajmu je 08.09.2017. Za uključenje u sajamsku brošuru, potrebno je uz prijavu u elektronskom obliku dostaviti  fotografije, logo i sl.
 
Dobro došli!

Načelnik općine
dr. Jozo Ivančević

Priloženi dokumenti