Naputak-županijske novčane potpore za 2020.godinu

Naputak-županijske novčane potpore za 2020.godinu

Predmet; Obavijest za poljoprivredne proizvođače za ostvarivanje županijskih
                  novčanih potpora
 
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, objavilo je Program utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji i Naputak o načinu i uvjetima za ostvarivanje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2020. godinu             broj; 11-03-26-639/20 od dana 11.05.2020. godine.
 
Sukladno propisanim rokovima i  uvjetima za ostvarivanje novčanih potpora svi poljoprivredni proizvođači  koji žele ostvarivati poticaj na svoju proizvodnju i kapitalna ulaganja, obvezni su postupiti  po Naputku o načinu i uvjetima za ostvarivanje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno- prerađivačkoj proizvodnji za 2020. godinu, te pridržavati se propisanih uvjeta i rokova:
 
-Za prijavu za izlazak na teren općini Prozor-Rama
-Za podnošenje zahtjeva sa kompletnom dokumentacijom nadležnom ministarstvu za ostvarivanje poticaja na ostvarenu proizvodnju i kapitalna ulaganja.
 
 Poljoprivredni proizvođači mogu se informirati o uvjetima i načinu ostvarivanja novčanih potpora za svoju proizvodnju, preuzeti potrebne obrasce u Odsjeku za poljoprivredu općine Prozor/Rama ili na službenoj stranici Općine i nadležnog Ministarstva. 
 
 Naputak o načinu i uvjetima za ostvarivanje potpora.