NAJAVA PREZENTACIJE I RAZGOVORA O UČENIČKOM STIPENDIRANJU ZA TVORNICU GS RAMA

NAJAVA PREZENTACIJE I RAZGOVORA O UČENIČKOM STIPENDIRANJU ZA TVORNICU GS RAMA

GS HOLDING, OPĆINA PROZOR – RAMA I SREDNJA ŠKOLA U PROZORU organiziraju prezentaciju planova budućeg rada tvornice GS RAMA za učenike završnog razreda osnovne škole i učenike strojarskih  zanimanja Srednje škole Prozor.

Prezentacija i razgovori sa zainteresiranim učenicima i roditeljima bit će u utorak, 7.6.2022. godine u 18.00 sati u prostorijama Srednje škole  Prozor.

Na razgovorima će se najaviti i sustav stipendiranja učenika  općine Prozor – Rama i GS Holdinga, te će se ukazati na mogućnost njihovog zapošljavanja u novoj tvornici u Prozoru – Rami.

Na prezentaciji i razgovorima će sudjelovati direktorica GS HOLDINGA, gđa Snježana Köpruner ravnateljica Srednje škole u Prozoru, gđa Anđa Mlakić i načelnik općine, dr. Jozo Ivančević.

Pozivaju se učenici koji završavaju osnovnu školu i njihovi roditelji kao i učenici iz srednje škole koji su zainteresirani za školovanje u metalskoj struci uz učeničku stipendiju da sudjeluju na prezentaciji i razgovorima u utorak, 7.6. ove godine u prostorijama Srednje škole Prozor.  Najavljujemo i mogućnost korištenja javnog prijevoza sa polaskom iz Rumboka, Gračaca i Podbora u 17.30.