Konačna lista studenata koji ispunjavaju uvjete natječaja za akademsku 2019./2020. godinu

Konačna lista studenata koji ispunjavaju uvjete natječaja za akademsku 2019./2020. godinu

Prema konačnoj listi, za ovu akademsku godinu općina Prozor-Rama dodjeljuje 167 stipendija redovitim studentima druge i viših godina s područja općine.  Stipendije se isplaćuju deset mjeseci po 150 KM što iznosi ukupno 1500 KM za svakog studenta. Tako će za stipendije ove godine biti isplaćeno ukupno 250.500 KM.

U odnosu na preliminarnu listu, na konačnoj listi nedostaju imena studenata za koje je utvrđeno da primaju stipendije drugih organa i zaklada kojima su poslane obavijesti i ostavljena im je mogućnost biranja između stipendije drugog organa i stipendije koju dodjeljuje općina Prozor-Rama uz uvjet da dostave uvjerenje da ne primaju drugu stipendiju.

Potpisivanje ugovora za sve studente, dobitnike stipendija u akademskoj 2019./2020., bit će 06.03.2020. godine (petak) u 15,00 sati, u prostorijama Doma kulture, Kulturno sportskog centra Prozor-Rama.

Stipendisti prilikom potpisivanja ugovora trebaju predočiti važeću osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument i broj tekućeg računa.

Poželjno je da se studenti odazovu u što većem broju.


ČESTITAMO SVIM STUDENTIMA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA STIPENDIJU TE IM ŽELIMO USPIJEH U IZVRŠAVANJU STUDIJSKIH OBAVEZA!

Konačnu listu stipendista možete pogledati (preuzeti) u prilogu ispod teksta.

 

Priloženi dokumenti