Održana Javna rasprava o Nacrtu proračuna Općine Prozor-Rama za 2021. godinu

Održana Javna rasprava o Nacrtu proračuna Općine Prozor-Rama za 2021. godinu

 

Na 40. sjednici OV Prozor-Rama , od 28. listopada 2020 godine (održanoj prije Lokalnih Izbora 2020 u BiH) usvojen je Nacrt Proračuna općine Prozor Rama za 2021. godinu u iznosu od 26.916.500 KM.

O Nacrtu Proračuna danas je provedena javna rasprava u prostorijama Doma kulture u Prozoru, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Kako je za provođenje javne rasprave bio zadužen Općinski Načelnik dr. Jozo Ivančević (a koji je danas iz opravdanih razloga morao izostati) , njegovo pismeno očitovanje na Nacrt proračuna općine Prozor-Rama za 2021 godinu prenio je pomoćnik načelnika Josip Juričić, koji je iz istog razloga i preuzeo vođenje Javne rasprave.

Izneseno je nekoliko konstruktivnih primjedbi, prijedloga i zahtjeva za uvrštavanje u proračun za narednu godinu, a konstatirano je da će sve ove primjedbe i prijedlozi, kao i oni koji su do sada zaprimljeni i koji će biti zaprimljeni sve do naredne sjednice OV u pisanoj formi biti razmatrani i možebitno uvršteni u konačni Nacrt proračuna Općine Prozor-Rama za 2021 godinu.

Nacrt Proračuna je objavljen na web stranici općine Prozor-Rama i oglasnoj ploči općine. Isti još uvijek podlaže promjenama, a konačni Nacrt Proračuna bit će ponuđen Općinskom Vijeću Prozor-Rama na usvajanje na narednoj sjednici koja će biti i konstituirajuća u novom sazivu prema rezultatima Lokalnih izbora 2020.