Načelnik primio najuspješnije karatiste

  • Načelnik primio najuspješnije karatiste
  • Načelnik primio najuspješnije karatiste

Načelnik općine Jozo Ivančević primio je danas u svom uredu najuspješnije karatiste s područja naše općine. A najuspješniji su svakako Delfina Tadić i Ivan Križanac. Oni su svojim radom i uspjesima kako u državi tako i na balkanskom i europskom prvenstvu zaslužili titulu najboljih u našoj općini.
Karate reprezentativci iz Rame Delfina Tadić i Ivan Križanac, nakon osvojenih visokih rezultata na Europskom prvenstvu u Zürichu, Delfina treće i Ivan sedmo mjesto, pomakli su se visoko na svjetskoj rang listi. Delfina je na 8. mjesto u kategoriji juniorke -59 kg, a Ivan na 16. mjesto u kategoriji seniori U21 - 60kg. Ovo je do sada najveći uspjeh sportaša u Rami koji se natječu u ramskim klubovima, a da su uspjeh napravili na europskim i svjetskim prvenstvima.
Delfina je do sada nastupila na četiri europska i jednom svjetskom prvenstvu, a Ivan na četiri europska i dva svjetska prvenstva. Delfina od prosinca prošle godine nastupa za KK Neretva iz Mostara.
Inače, Na državnom prvenstvu BiH, na kojemu je nastupilo 65 klubova, KK “Empi” osvojio je visoko 8 mjesto. KK EMPI i protekle godine je  bio organizator poznatog međunarodnog karate turnira “RAMA OPEN”, koji u široj regiji kotira kao najbolje organizirani međunarodni turnir.